INTOCHT SINTERKLAAS

Heerlijk avondje is gekomen

Intocht Sinterklaas

ZATERDAG 16 november komt Sinterklaas aan op het station in Lieren met meer dan 30 Pieten. De Sint heeft nog niet laten weten hoe het programma er voor dit jaar(2019) uit gaat zien. Hou deze pagina en onze Facebookpagina in de gaten.

Bericht van de Sint

9 oktober 2019
Hallo lieve kinderen, hier de Sint: Ik kan jullie laten weten dat ik zaterdag 16 november om 16.00 uur naar station Beekbergen kom. Natuurlijk weer met heel veel pieten. Omdat dat best wel laat is wil ik jullie vragen om veel lampjes mee te nemen. Later in de week maak ik meer bekend. Hou dus deze pagina in de gaten. Groetjes Sint en Piet

12 oktober 2019
Whooohooo, lieve kinderen Oki en Dokie komen ook weer naar de intocht van Sinterklaas 🎁 op het 🚂 station van Beekbergen in Lieren. Dat wordt weer swingen!

15 oktober 2019
!LET OP: Nieuwe route voor Intocht van de Sint: Dit jaar gaat de Sint, Amerigo en de Pieten vanaf het station Beekbergen direct links richting Beekbergen! De Sint zou het heel erg leuk vinden als jij met hem mee loopt naar Beekbergen. Neem je dan ook je lampion of een ander kleurrijk lampje mee???

17 oktober 2019
Hoi, hoi, ben jij al bezig met je lampion of lampje voor de intocht van Sinterklaas? Want jij loopt toch ook met Sint en de Pieten mee van het station naar de Kerkallee?

20 oktober 2019
Hoe leuk is dat: ook de pietenkapel loopt mee met de intocht van Sinterklaas. Dat wordt weer een muzikale intocht! 🥁🎺

Sint en Piet voor stoomtrein Beekbergen