INTOCHT SINTERKLAAS

Heerlijk avondje is gekomen

Intocht Sinterklaas

!!! VOLGEBOEK !!! – LET OP GEWIJZIGDE TIJDEN
OP ZATERDAG 13 NOVEMBER KOMT DE SINT MET ZIJN PIETEN NAAR DE BOERDERIJ IN BEEKBERGEN EN JIJ KAN DAAR BIJ ZIJN!

Om alles goed te laten verlopen vragen wij je om je aan te melden via de website. Dit kan verder kosteloos maar zo beperken we het wachten bij de deur. Graag met zo min mogelijk volwassenen naar binnen, zodat zoveel mogelijk kinderen Sint en zijn Pieten kunnen ontmoeten. Na de ontmoeting met de Sint en zijn pieten loop je door naar buiten waar je kunt genieten van leuke spelletjes samen met de Pieten. Er zijn verschillende eet en drink mogelijkheden, je kunt geschminkt worden en leuke kraampjes van ondernemers uit de omgeving. Aanmelden noodzakelijk !!!

Sinterklaas en zijn Pieten zijn er van 16.00 – 19.00 uur 15.00 – 18.00 uur(aanmelden verplicht!) Wij wensen iedereen heel veel plezier bij de Sint en zijn Pieten.

Om alles goed te laten verlopen kan jij je inschrijven op een blok van 15 minuten. Dat betekend dat je nooit langer dan 15 minuten hoeft te wachten om de Sint en de Pieten te begroeten. Daarna kan je zo lang blijven als wil.

Schrijf je snel in via deze link: !!! VOLGEBOEK !!! !!! VOLGEBOEKT !!!

Alles natuurlijk onder voorbehoud van de ontwikkelingen tav het Corona-virus. Wij verzoeken jullie de geldende regels in acht te nemen.
Wij zijn genoodzaakt de corona-regels te volgen en iedereen ouder dan 18 jaar te vragen om de QR-code en een geldig legitimatiebewijs. En mondkapjes zullen verplicht zijn.

Voor de actuele ontwikkelingen hou onze facebookpagina in de gaten.

Bemivo Sinterklaasjournaal met Aletta!

Wij gaan vanaf 8 november starten met een sinterklaasjournaal. Deze wordt voor de intocht uitgezonden op 8, 10 en 12 november. Na de intocht iedere maandag en vrijdag tot aan 5 december. De youtube link wordt op onze facebookpagina geplaats en van daaruit kan gekeken worden, dus iedereen even de facebook pagina van bemivo sinterklaasfeest liken. Zo blijf je op de hoogte van alles rondom Sinterklaasfeest.

!!! VOLGEBOEK !!! !!! VOLGEBOEKT !!!